Krista van der Schinkel

Sinds 2008 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb ik een salon aan huis (op de begane grond) in Egmond-Binnen. Ik werk alleen, waardoor je altijd een persoonlijke behandeling van mij krijgt. Je kunt bij mij terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, lichaamsmassage en triggerpoint behandelingen. Iedere behandeling wordt met veel zorg en aandacht en in een ontspannen sfeer uitgevoerd.

Je kunt kiezen uit diverse behandelingen, maar een combinatie van behandelingen behoort ook tot de mogelijkheden. Ik vind het belangrijk om samen te kijken naar een behandeling die past bij de huid, om een zo optimaal mogelijk resultaat voor een gezonde en stralende huid te behalen. Zo is er dus altijd een behandeling die bij je past.

Naast het werk in mijn salon geef ik ook praktijkles in het vak schoonheidsverzorging aan de Haarlemse Akademie. Mede hierdoor blijf ik goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Ook volg ik elk jaar diverse cursussen en workshops die mijn interesse hebben, zodat ik goed op de hoogte blijf van alle disciplines die ik aanbied in mijn salon.

Zo verdiep ik mij ook veel in gezonde voeding, want de basis van een gezond lichaam en een mooie huid ligt naar mijn mening bij hetgeen wat het lichaam en daarmee dus ook de huid krijgt aangeboden aan voedings-/bouwstoffen van binnenuit. Daarnaast mag je ook aan de buitenkant kritisch zijn voor je huid en de huid niet vermoeien met allerlei producten die de huid afsluiten en/of belasten. Onze huid is een uitscheidingsorgaan en het grootste orgaan dat we hebben en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom werk ik in mijn salon uitsluitend met 100% natuur zuivere producten van o.a het merk Lakshmi.

Je bent van harte welkom in mijn salon.

beeldmerkbruin_KristaImpressie van de salon

Schoonheidssalon_Krista
Schoonheidssalon_Krista_gelaatsbehandelingen
Schoonheidssalon_Krista
Schoonheidssalon_Krista
Schoonheidssalon_Krista
Schoonheidssalon_Krista